Corona
Veilig langskomen blijft zeker mogelijk!

Verantwoorde trainingstrajecten.
Betere progressie.

Wat je niveau of doel ook is, reken op een trainingstraject op jouw maat waarmee jij vlot, veilig en ontspannen bouwt aan je conditie en prestaties.

Ben je duursporter en …

Wil je je sportprestaties verbeteren, een betere tijd neerzetten en je grenzen aftasten? Of wil je je professioneel laten begeleiden naar het lopen of fietsen van langere afstanden?

Boek deze resultaten:

Verbeter je conditie en prestaties

Op welk niveau je nu ook zit, na je trainingstraject zal je een betere tijd lopen of fietsen. Dat beloof ik jou.

Train vlot, veilig en ontspannen

Frequentie, intensiteit, duur: train op jouw maat, boek gericht vooruitgang en blijf gemotiveerd. Zonder jezelf af te beulen!

Krijg meer zelfkennis

Wat je aankan, hoe je een wedstrijd indeelt, wat je best eet en drinkt: leer de signalen en valkuilen van je lichaam kennen en hou er rekening mee.

Zo ziet jouw trainingstraject eruit

Adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek kijk ik naar hoe je sport(te), je prestaties, doelen, spieromtrek, blessuregevoeligheid enz. Daarbij krijg je alvast waardevolle tips.

Inspanningstest

Met een wetenschappelijk onderbouwde inspanningstest meet ik jouw hartslag bij toenemende weerstand op de loopband of fiets. 

Analyse

Terwijl jij doucht, analyseer ik de resultaten, waarna we ze grondig doornemen. Op basis daarvan tekenen we samen de krijtlijnen van jouw trainingstraject uit.

Trainingsschema

Met de info uit het adviesgesprek en de test stel ik een trainingsschema op jouw maat op. Binnen de week krijg je dat en ben je gericht aan het trainen, beloofd!

Opvolging

Tijdens jouw training blijf ik jou opvolgen en evalueer ik hoe de training vordert, bijv. via je hartslag. Waar nodig sturen we bij zodat jij nog meer resultaat boekt.

Wedstrijd

Doe je een wedstrijd tijdens je trainingstraject? Dan krijg je een richttijd en tips om die wedstrijd goed in te delen. Nadien evalueren we samen wat goed was en beter kon.

Verdere inspanningstesten

Bij de halfjaar- en jaartrajecten doen we om de 12 weken een inspanningstest, waarna we je trainingsschema bijsturen. Zo zet je steeds nieuwe stappen in je progressie.

Wat dit traject uniek maakt?

Krijg een totaalaanpak

Sportfysiologie, personal cardio training, lactaattesting en sportpsychologie (lopende studie) geven me een brede kijk op duursport. Zo schat ik beter in wat jij nodig hebt en vertaal ik dat naar een traject voor maximaal resultaat.

Flexibiliteit

Reageert je lichaam anders dan verwacht? Heb je plots meer of minder tijd om te trainen? Heb je je zinnen gezet op een wedstrijd en wil je je training daarop afstemmen? Ik denk met jou mee en stuur jouw trainingsschema bij waar nodig.

Inlevingsvermogen

Waar sta je nu, waar wil je naartoe en wat is haalbaar voor jou: van bij de start kijk ik naar het ruimere plaatje. En ook tijdens je training let ik op hoe jij je voelt en waak ik erover dat je energie haalt uit je training en gemotiveerd blijft.

Kies jouw trainingstraject

Inspanningstest

Maximale test om inzicht te krijgen in uw conditie.
 • intakegesprek
 • inspanningstest
 • voor recreatieve & competitie sporter
 • advies testresultaten en trainingszones bepalen
100

12 weken traject

Voor wie wil proeven van progressie.
 • intakegesprek
 • inspanningstest
 • bespreking testresultaten
 • trainingsschema
 • opvolging & bijsturing
240

Jaartraject

Voor wie doelgericht grenzen wil verleggen.
 • adviesgesprek
 • 4 inspanningstests
 • trainingsschema's
 • ideaal voor loopwedstrijden van 10km, marathon, duatlon, fietsclassics,...
 • competitierenners
 • opvolging & bijsturing met TrainingPeaks
Prijs wordt bepaald na adviesgesprek

Wil je een traject op maat? Boek een vrijblijvend adviesgesprek.

Overtuigd? Start je inspanningstest of trainingstraject.

Je boekt een adviesgesprek en inspanningstest, waarbij ik jouw hartslag meet bij toenemende weerstand op de loopband of fiets. Daarna kiezen we jouw traject.
Of bel me op 0484 27 50 63.

Twijfel je nog? Boek een vrijblijvend adviesgesprek.

Tijdens dat gesprek kijk ik naar hoe je sport(te), je prestaties, doelen, spieromtrek, blessuregevoeligheid enz. Je gaat naar huis met waardevolle trainingstips.
Of bel me op 0484 27 50 63.